***

* * *
нічого більш не можу крім любити
прийшов до чогось всього та одного:
я хочу Тебе, Сину, запросити
Ісусе Христе, в храми Слова — Бога

прийди Тобі не буде за них стидно
так хочу виплакатись за усіх невтішно
я хочу плакати за всіх
                я мабуть грішник
а все ж а щось на світі стане видно

не можу більш нічого як любити

1995


Рецензии