люблю купатись в Космос шепну...

* * *

«люблю купатись в Космосі» — шепну
на злеті й на відриві
й світ здригнеться
так ніби ждав біля моєї голови
зачумлений «а я?»

не можу у чумі
і навіть жалко
що безневинний засинає і не знає
як добре бути біля мене й грітись
коли вертаюся оживлений вогнем

1995
 


Рецензии