Прохання

Ти сказав:«Проси».
За світ весь прошу:
Ти даруєш сили —
Хто скільки може нести —
Щоб просили,
І я не сумніваюся: даси.
Я в Слово можу світ весь повести:

Боже, дай їм не спасти з вісі —
З Твого Духа со-вісті.

В тому осерді, в серцевині місць
Я можу впасти у мовчання піст,
Але то буде Благовіст.

1995


Рецензии