СИНИ БОГА

щоб я звик —
прилітаєш й нічого не кажеш
серафиме
ти викликав серця язик
Славу Бога —
як ти на гарбах з парусами —
я — в піску
закрий рота мені й зав’яжи

це
я — плуг
тягне Дух — і в неславі
мовчазній
блищу

1995


Рецензии