Я тобi кидалась на груди
Все тому що я - звір без хреста .
Що кохали ми - їх не буде
На життя,
На життя,
На життя ,
Я накину пальто наразі
Й побіжу розсікаючи ніч.
Я для тебе ніхто тим часом -
Ти - для мене весь світ згори .
25.06.17.
Свидетельство о публикации №117062501260