Кума
Ногами бовтає,
Посміхається мені,
Говорить, що кохає.
Мовила, що якось дам,
Завітай під стріху,
Тільки щоб ніхто не знав,
Про оту утіху.
Але кум мій дорогий,
Гроші заробляє,
У Росії, у отій,
Нічого не знає…
Адже сучка ця кума,
Грішна, хоч вродлива,
В неї совісті нема,
Ще й вона сварлива…
Я не клюнув, як карась,
Змився вмить від щуки,
Вона ж далі подалась,
Що візьмеш від суки…
Повернеться чолов'яга,
З заробітків взимку,
Лише є одна порада,
Кинути цю жінку…
Автор Геннадій Сівак.
23 червня 2017 року.
Свидетельство о публикации №117062409570