Мова

Мова це животворний сік коренів народного древа.
Бережить мови, як колиски народів, що надають силу та могутність духу.
Тісне сплетіння різних мов, це джерело знань, культур різних народів, це минуле та майбутнє людського буття.
Тільки у поєднанні різних мов, їхньому розумінні, людина набуває силу роду людського, стає представником планети Земля.


Рецензии