Розсипався ранок сонячним скерцо
ПтахИ проспівали для сонця сонет,
А мак біля хати – гаряче серце,
Цілує ромашку - кохання дует!
Чому я радію? Не знаю, не знаю!
Можливо це літо хвилює мене?
На світі так швидко усе проминає,
Та серце співає, кохання живе.
Згадалися очі кольору льону.
Ті ніжні і сильнії руки твої
Як з них, із солодкого того полону,
Чомусь не хотілось тікати мені!..
..Я слухаю знову симфонію літа...
Свидетельство о публикации №117062405227
ЧИТАЯ ВАШ КРАСИВЫЙ СТИХ!ВАЛНЬКА КЛАСС!
🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹
Людмила Ярёменко 29.06.2017 21:16 Заявить о нарушении
Валентина Козачук 29.06.2017 23:07 Заявить о нарушении