Миц чы е дэ в гурковы на нич
Шось бы, хы, j в скорлупі зь
Пасма3те на клёны!
Ах, вы ш кошкі ядроны!
Ісцеліца неможна ж.
Наждака но б ліш ліськ.
А на ветках зелёных
Разве сонцэ Отцовскэ.
То, наверно, но в дромы
Чыjся, хы, ж... драндулет.
Ван, ту, фрі... і абчолСІК:
Дэ ж воны, міліоны,
Шо вложылы сукновскы
Да во ву j тоj чы j ж ліс.
Хэ! Товарышэ міj!
Там склады ж вжэ ву крыс.
Хаj воняе хоть скрізь ва j МаjСкві К.
Крымінальныjі схваткы
Бо j цікавляць но блях-дзіj.
А вот то, шо ля граждан,
Нашо вам шывыліць.
І вдруг прама j Вавку ціп:
Наце во пацікуjце,
Как і як тут талкуюць
Юці ды в залацішк! Гэта возера? Ніц.
Мы зямлю мафіозь прадаДзім.
Іj вот Вась баніць Нінка жа бык.
Ці то но ва у лазні гуркы
Раскла2ють бычкы.
Грошаj нету ш купіць водкі в7.
Ну, без Ка плі па біскам чы псыщ.
Не! Ты што-та, Брылік, намудрыв:
Нет в сашків бісунів в Янаві j,
Шо но б дачы своі сце...раглі.
Да. Вжэ j в Бродніцы школок аж 3.
Сельсавет іщэ новшых паэт,
Коб оно дэ ля тым лепш 2рец.
І во: мы вуж с ракСроjсва
Но j жуёма з Вясёлкаj
Ах, ды 2 с палавінкаj яіц.
Мы бо ІНЦІ ва цырк так собі с.
Ніч проходыть – а кіныj ныскік
Про якы хоць бы зь чіпсь.
Патсілкуемсь – і снова за жізн:
Даj нам, жыд, новых джынс!
Го! Схотів ты шырсці ф сатаны.
Былі ж шэ но во в нежнаj гразіщ:
Очынь мнеты ныек сукнь ляны j.
Свидетельство о публикации №117062400516