Ник кук йозе зэнгэр тостэ?

Иртэн торып тышка чыккач,
Карап торам мин куккэ.
Башымда бер сорау туа,
Ник сон ул зэнгэр тостэ?

Бигрэк матур, бигрэк сылу
Иртэн кояш атылгач...
Ник кызара икэн сон ул,
Кичтэн кояш баегач?

Анларга тырышып карыйм,
Тик мэгънэсе бердэ юк.
Бигрэк яратылган донья,
Яшик бездэ шулай ук.

Шул куклэрдэ йозэр идем,
Болытларга кумелеп.
Жэй яктысын сизэр идем,
Кояшка мин урелеп.


Рецензии