Сiра зона

На мапі позначена сірим,
обпечена словом «АТО»,
ти – шкура невбитого звіра,
якого не знає ніхто.

Порізана зморшками шанців
і хрещена шквальним вогнем,
себе втікачем і вигнанцем
ти бачиш у списках імен.

І туга твоя нетутешня
бреде як заблудле теля,
де дні визрівають прийдешні
в покинутих... мінних полях.

Знайомі і ролі, і маски,
розіграно вдруге спектакль,
та тільки не справдилась "казка",
не вийшло, як з Кримом, однак...


Рецензии