Тепло. I бабки розлетiлись..
І бабки розлетілись.
Нема набридлой мошкарні.
Ми непомітно посварились
тієї спеки після злив.
Чумна та ніч:
з порогу думать,
сварок так коляться гвіздки , -
і, залишивши кров на струнах,
вести з гітарою двобій .
Слова
в безсилій тяганині,
а ноти
жалять, як змія , -
буду чекать кінця неделі,
як не помру
до ранку
я.
22.06.17.
Свидетельство о публикации №117062204980
Они наверное гитарную музыку не любят :)
С улыбкой и добрыми пожеланиями
Владимир Диканов 12.07.2017 17:32 Заявить о нарушении