Передвран шня птиця мен прокричить...

* * *

Передвранішня птиця мені прокричить:
                запиши
Куди вирій цих птиць переносить
куди він спішить


Але хто в небеса задививсь — розучився хотіть
Проти вітру й потоку — кричу —
проти всіх
Що таке? як при всіх? Вас же вітром відносить
А як це??
та вже грубий сміх

1995


Рецензии