Не направляй сво х думок в час в лещата..

* * *

Не направляй своїх думок в часів лещата|
Вони живі, будуть тріщати і пищати,
І буде чути голова, як чує мати.
Застряг у часі! Пізно повставати.

Нащо тобі поезія і шати —
Якщо цього не будеш знати?

Чим більш це значить,
Тим більше час йде розвінчати!

Ти — вмієш розігнати
Гної тисячоліть?
Болить душа — та як болять думки...
Як духа думою йду космос лікувати.

1995


Рецензии