Riddle - Загадка

Body to body,

Hair to hair -

It is so starting

The dark affair.


Answer: Eyes fall asleep.


(Волос на волос,

Тело на тело -

Так начинается

Тёмное дело.


Ответ: Глазки закрываются...)


Рецензии