Свято

Субота не робота,
А свято й вихідний,
Одна лише турбота
Якщо ти ще сумний.

Тож треба проти неба
Повеселійше жить,
З всіма що біля тебе
Потрібно подружить.

Сьогодні всенародні
Гулянки ідуть скрізь,
Танцюють танці модні
Й сміються аж до сліз.

В день сміху для потіху
Жартує наший люд,
Усякого вже віку,
Це можна тільки тут
.
Тож поки руки в боки,
Танцюємо усі
Не дивлячись на роки
У радісній красі.
19.06.17.


Рецензии