Стихов не критикуйте

Стихов
Не критикуйте,
Ведь кто-то
Их прочтёт,
И кто-то
Улыбнётся,
А кто-то
И всплакнёт.
Не критикуйте
Время,
Которое ушло.
Оно вам
Не ответит,
Что было,
То прошло.
А музыка
Играет,
И песенка
Звучит.
Из прошлой
Нашей жизни
Стихами
Говорит.
22 июня 2017 года.


Рецензии