А що найдивовижнiше - це час
І ось – він є, і ось – його немає.
Ми – в ньому назавжди, він – завжди в нас.
Минуле – є, майбутнього – хто знає...
А що найдивовижніше – це Львів.
Львів – як скарбниця зберігання часу.
За стільки літ його не розлюбив.
За стільки зим не залишив ні разу.
А що найдивовижніше – це я.
Живу у часі і живу у Львові.
І час, і Львів – мелодія моя,
яка живе у віршах і любові...
Свидетельство о публикации №117062201059
Природа Закарпатских лесов понравилась. Красота необыкновенная...
Соколова Инесса 22.06.2017 19:34 Заявить о нарушении