I m a soldier of a night

I'm a soldier of a night,
I don't mean to be brave.
Just my heart is a light,
 I can't keep it or save...

I'm a soldjer of a life,
I'm another in love.
I just more then alive,
And my way is a knife.

I'm a soldjer of a dream...
I don't mean to be star.
Be just quiet. Don't scream.
Voice of God - so far...

I'm a soldjer of a night,
It's so lovely, just feel!
All my heart - is a light,
Be alive, and be real!

16.06.2017


Рецензии
Солдат по-другому пишется...

Герман Лазарев   22.06.2017 12:28     Заявить о нарушении
Ой,спасибо, что сказали, а я и не заметила опечатку((( Исправлю

Верок Ильюткина   25.06.2017 18:30   Заявить о нарушении