Час-вода

І таке буває: час - вода.
Вечір залишає імена...
Тільки б не забути до світанку
Все, що зберігає тишина.
І таке буває: я - не я...
Річка залишає берега,
Водами нестрими лютує.
Ти пробач, що я вже не сумую.
І таке буває: ніч на дні...
Все, що залишається мені -
Пам'ятати погляд і тепло.
Тільки б не забути, що було.
І таке буває: не судилось.
Ранок забуває, що наснилось.
Вище неба пташка не літає...
Час - вода: усе минає.
І таке буває...
13.06.2017


Рецензии