Коли настане час

Коли настане час, настане,
Ми розіб'ємось о кришталь!
Коли настане день, настане –
Не прийде й хтось до нас, на жаль.
Коли забудуть, вже не скажуть
вона чи він, що ти тут жив.
Не вспам'ятають, не розкажуть,
як в серці забагато див...
Коли не зможеш говорити.
Мовчання буде вічним жахом.
Коли в очах не твоє "жити",
стріляти буде автоматом.
Коли кохання, не кохання,
помре коли помреш і ти...
Коли і сльози, і зітхання,
і квіти зверху на тобі...


Рецензии