Кохай!

Кохай, бо лине час.
Нестерпне серце наше не зможе без...
Кохай,
адже колись не стане нас,
і хтось полюбить не тебе,
а десь
Людина малая-велика
Не зрозуміє любих слів.
Тоді світ стане новизною,
Без щастя, світом для глупців!
Кохай, людино, сплине час.
Ти прийдеш, а любові і немає...
Кохай, кохай! Тоді і нас
Кохання покохає.


Рецензии