З Днем Народження, Павло!
хорошому товаришу в День Народження)
З Днем Народження,Павло!
З Днем Народження,мій друже!
Побажаю щоб було,
Все у тебе файно дуже!
Щоб пробився ти в бомонд,
Став відомим виконавцем,
Щоб пісні твої як болт,
Стали олігархам в сраці!
Щоб мелодії пісень,
Всим крутилися у мізках,
Щоби муза кожен день,
Самогон пила і віскі!
Із тобою за столом,
І натхнення прибавляла,
З помідором , огірком,
Й нашим, українським, салом.
Щоб рядки твоїх творінь ,
Залишались на століття,
У історіях країн,
Як найкращий спадок дітям!
З Днем народження,Павло!
Счастя,Миру і здоров'я!
Щоб прожив ти років сто,
Хай то буде Божа Воля!
Свидетельство о публикации №117062103441