Доброго ранку

Лідочко, доброго ранку!
Буде нехай на світанку
Настрій у тебе хороший,
Щоб не кінчалися гроші

Та не боліло нічого
І щоб писалось для того
Знала щоб влада постійно.
Що ти слідкуєш надійно
               
Як вона служить народу
І олігархському роду,
Як бідняків з нас зробила
Що жити так більше не сила.
16.06.17.


Рецензии