це музика

Це музика, дитино,
Запам'ятай сю назву
і слухай завжди неодмінно
і будешь щаслива щоразу
Ти можешь вивчить мову рідну
і спілкуванням однайти свій шлях
Любити рідну мову - гідно
але ж слова бувають попіл-прах...
ніхто у натовпі тебе не чує і не баче
стискає серце самота, печаль
аж ось, ти чуєш - скрипка тихо плаче
і розумієшь, біль почув скрипаль
почув, а може просто навмання
струни торкався, репетирував етюди
але ж з під ніг хитнулася земля
і ти відчув нарешті в повні груди
повітрям свіжим, аж запамороче мозок
Чи то є ліки, чи то є отрута
та біль як крига тане в сльози
бо туга твОя кимось вже почута
почута - почуття не дасть спокою
аж до тих пір, до поки ти страждаєш
вже хтось бажає бути поруч із тобою
хтось той, кого ти так давно чекаєш


Рецензии