Сон

Навіщо ти являєшся мені у снах,
Коли я й так знесилений журбою?
Я заплутав у власних почуттях,
Не знаючи, що коїться зі мною.

Навіщо ти являєшся мені у снах?
Тобі й в живу нема чого сказати.
Я відчуваю твій цілунок на вустах,
Шкода, що він останнім має стати.

Навіщо ти являєшся мені у снах,
Немов глухе відлуння мого болю?
Від спогадів лиш сльози на очах.
Я не очікував такої долі...

Благаю, годі вже являтися мені,
Бо все моє життя лишилося у сні.

#Carnilgor


Рецензии