Тобi не бути...

               
                Прощай, немытая Россия...
                М. Лермонтов

Тобі не бути "старшим братом" –
не розвернути хід речей.
Тепер ми вільні вибирати
собі опору і плече.

Пиши без нас фальшиву сагу
і лий одурливий єлей,
стоїть надійним саркофагом
твій кумачевий мавзолей.

Хай тихим буде вічний спокій
твоїх радянських таборів,
і майорить над ним, як докір,
червоний прапор угорі.


Рецензии