Чекаю на знак

Мої хмари
В мене все забрали,
Мої хвилі
На мене давно забили.
Я вже від самого себе втікаю:
Що робить - не знаю.

Я вже знайшов всі відповіді на мої питання,
Але все одно не хочу втратити моє кохання.
Хоча я задоволений, але не все так.
Частково не зміниш ніяк.
З'явився би хоч якось знак
З'явився би хоч якось добряк.

Він би вказав потрібний шлях,
Проходив би помаленьку по днях.
Хочу бути на вірному пути,
Знаючи, що в кінці є ти.
Ти будеш моєю нагородою
За всi мої гріхи и страждання.
Обіцяю півністю ділитися любов'ю.
Вірю, житиме наше кохання.


Рецензии