Пiшов...
злорадний юний, так бува, кольне атлет.
Що скажеш тут у відповідь? Пішов - і добре!
Бо пішки не стоять, а теж ідуть вперед.
Підемо пішки й вам махнем рукою,
І світ, не поспішаючи, розглянем на ходу.
У піших перевага – дах поїхав. В них над головою
немає даху, що зірки скриває на біду.
Свидетельство о публикации №117061903679