Рано вранцi

Завше рано вранці
Каракають ворони,
Будять всіх поганці,
В них такі закони.

Каракнули й за місто
До сміттєвих звалищ,
Там є що їм з’їсти
Хоч смердить від згарищ.

А ми тут у місті
В пошуках роботи,
Хоч й погані вісті
Никаємо доти

Поки не знайдемо
Хоч якусь роботу,
На смітник не йдемо
Турбувать голоту.

Що там як й ворони
Їжу все шукають,
Це їстівні зони,
Де вони й конають.

Ми ж вмирать не можем,
Заробляєм гроші,
Плачемо й регочем,
Людоньки ми ж Божі.
15.06.17.


Рецензии