Колись... Колись, коли - не знаю...

Колись... Колись, коли – не знаю...
Та станеться колись таке:
ти пригадаєш все, що з нами
було – щасливе і людське.

Згадаєш перший поцілунок.
І першу пристрасть пригадай.
І кожне слово – як дарунок.
Все-все згадай, не забувай.

І, як захочеться відчути
минуле щастя знов і знов,
повторюй, щоби не забути:
«Він встиг сказати про любов»...


Рецензии