Одного разу просто, або Почуття без лапок
коли почую тихе «залишайся».
А «залишайся» – це синонім «щастя»,
яке дається, щоб вректи біду.
Ти скажеш «залишайся» – як «ти – мій».
Повториш «залишайся» – як «кохаю».
Я саме так усі слова читаю:
слова – легкі лапки надій і мрій.
Ти скажеш – залишайся. Без лапок.
Без натяків – неголосно і мило.
Ти без лапок нарешті полюбила.
А без лапок любов – це щастя трьох крапок...
Свидетельство о публикации №117061800696