Коли кохана на плечi засне
коли спокійне дихання відчуєш,
згадай мене: я саме так віршую,
як дихають жінки, згадай мене.
Коли заснула, не перешкоджай –
ні диханням своїм, ні поцілунком.
Будь уві сні найкращим подарунком –
її дівочим снам не заважай.
Лиш потім, як прокинеться вона,
як усміхнеться спокоєм щасливим,
лише тоді цілуй, цілуй щосили –
і кращим будь, ніж у найкращих снах...
........................................
Нина Самогова
http://www.stihi.ru/2017/09/23/2212
Когда уснёт любимая твоя,
когда дыханье сонное услышишь,
меня ты вспомни: так пишу я вирши,
как дышат женщины, в мечты уйдя.
Когда уснёт, ты сон не нарушай-
ни поцелуем нежным, ни дыханьем.
Будь в нём подарком, полным обожанья –
Но снам её девичьим не мешай.
И лишь когда в открывшихся глазах,
прочтёшь ты счастья тихого сиянье,
тогда лишь волю дай своим желаньям-
и лучше будь, чем в самых лучших снах...
Свидетельство о публикации №117061805562
http://www.stihi.ru/2017/09/23/2212
Нина Самогова 23.09.2017 08:39 Заявить о нарушении
«я саме так віршую, як дихають жінки,»
«лише тоді цілуй, цілуй щосили –
і кращим будь, ніж у найкращих снах...» - просто сказка для любой женщины:)
Нина Самогова 23.09.2017 09:26 Заявить о нарушении