Вечное

Есть что
пока
навечно

is almost
near
   навеяно

Есть что-то
Что должно быть   -  ?


Spend
  almost ~  uno hora

Пока что мало толку :
Wait for a long you - серьездно  - ?

 You give me some
achivementsts

We're gonna get
the Cristmas

  Me can't imagine
What's so on

Ведь что-то быть
должно бы-ть ,  it's
lost
an almost hora

 -  Do you some H20 u need -  ?

I Promise  that I Miss You
I'm gonna back to tiss u

You're almost - 0ne ъ
in drimble -  away


  Y-ea




 


Рецензии