Читай мене хоч - краем ока

Читай мене: хоч краєм ока,
хоча б рядочок, хоч півслова.
Півслова – сповнені любові.
І кожна літера – глибока.

Лиш ти одна за кожним словом
побачиш факти і контексти.
І можеш легко перенести
слова у площину любові.

У віршах – нашу ніч впізнаєш,
і день, і сповнені надії...
Пишу для тебе вірш і мрію –
хоч краєм ока прочитаєш...


Рецензии