Я молюсь на життя-я дивлюся, як сонце вродилось

Я молюсь на життя – я дивлюся, як сонце вродилось.
І напевне в житті і не бачилось кращих картин.
Зліва – звідти, де нижчі Карпати, – у ранок вкотилось
неймовірне світило. І я це побачив. Один...

Сходу сонця молюся, як той стародавній язичник,
у якого, крім сонця, не знайдеться більших святинь.
Я уперше так близько із сонцем… І сонцю незвично –
червоніє ранковеє сонце в небесную синь...

Я молюся життю раннім сонцем – так щастя вітають.
Я молюся світанку у радісну сонячну мить.
І молитву про сонце я дуже тихенько  читаю,
бо у мене за спиною – дівчинка-сонечко спить...


Рецензии