П сня серця

     Пісня серця

Ах, які красиві горизонти!!
Ах, яка чудова легкість пліч!
Так злетів би і вклонявся б доти,
Доки то настане ніч.


В гірньому тепер Єрусалимі
Небесам засяяла з дверей
В пишності із серця і калини, –
Кров Твоя висока не помре!!

03.06.2004


Рецензии