Богом гор ти

     Богом — горіти

Стаю Богом горіти
Я — завжди, Сонце — «вдень»!
Так я зближуюсь з літом
Так я зближуюсь з літом
Так я зближуюсь з літом
... Анітелень


Може, хто з нас говорить?
Ні не я
Громаддям — ні не я
Як суддя — їм Суддя
Ти
Хто творить — тих твориш...

Я співаю? Говорю?
Повен рот від пісень!!
В Бога —лиш від зітхань кармелітів...
Може — я карамель!
Так завжди, Сонце ж —«вдень»...
Гей, посунься! яка близькість у літі!


П’ємо що, пастум-гель?
Я в камінчик, Ти — в м’якість пісень
Боже, будем горіти
Тиха близькість у літі
М’яка близькість у літі
Музи — близькість у літі

Я пишу із нічого?
Ну! Так з Бога ж ...

25.06.2010


Рецензии