Я молодий! так мен треба

*   *   *

Я молодий! так —
мені і треба…
Щоб благословилось мені,
Ти змогла б впасти в серце —
із Неба,
Або з’явитись вві сні!

Інші лиш вірують — дехто лиш знає.
Я молодий — я не перестану:
Пити політ, їсти сметану.
Хто лиш стоїть
хто на задник сідає
Ти дуже спонтанна
я з Духом спонтанний:
Я весь — лечу!!
хоча й — на глісаду сідаю!..

Ти чекаєш?
Ти самородки чеканиш?

В Дусі Святому — любов,
Любов’ю пульсуєм!
Любов! — у фонтанність!
Він спонтанніш — а я не сметана!

В храмі не для приколу
Біля аналоя
Ти з’явилась… мені:

Любов.

Ною.

Бог спонтанніш?
Та я не сметана!

13.09.2010


Рецензии