Сонце! Отчий окто х!..

*   *   *

Сонце! Отчий
октоїх!
квіти — янголи твої
свіжі янголи між нами
що торкають нас листками…

Зцілим душі
в Душу миру
в світлий цвіт
виймем серце
світлу ліру
в Божий світ…

31.03.2011


Рецензии