Багатоскла дним х вустам...

*   *   *

Багатоскла;дним їх вустам
так непомітно нароста
липневий дух землі

Під синім бубоном в Руці —
наївні білі баранці
приймуть тепло малі

а нижче — своє хоче жить
та вишнє прагне одощи;ть
над всім — лиш пера
й край!

над ворухта;ннями множин
я тільки музикою жив
і вишньо музикою жив
серця й таїна — й рай

18.07.2012


Рецензии