Льотчики будуть п зно...

*   *   *

Льотчики будуть пізно:
Льотчики — неба пісня!
О як заквітчані сині столи!
Ми всі між полем і небом
                були,
Всі ми між небом
Й столами полів — помогли!
І як жили — так жили.
Ми — орли.


Льотчики будуть пізно.
Льотчики — з неба пісня.
Втомлені,
пізно убрані столи
пісні в долоню лягли...
Біди були? підступали, були.
О як по-нотно шляхи
розписали ми!
Далі яскравились,
далі згасали,
далі —
чіплялись:

Ми є! орли

21.06.2012


Рецензии