що ти наробила де...

* * *

що ти наробила де
що так світло ссе
здрастуй хмаро білая
а її несе


от і ми окрилені
дарма що трясе
здрастуй світе милий мій
а його несе


десь тут будуть скінчені
десь тут ні
випрямлені кінчики
виправлені дні

1994


Рецензии