Син слова

Син слова

                Рухові підтримки Кобзаря в серцях – присвячую
                з Надхненності

Шевченко є великая природність:
І верби над дзеркальністю води,
І світла синь претихої душі,
І море грає на сердечній вроді,
Й Цариці-Матері вклониться дух спішить!


І біль народний, що біжить у слово,
Й кохання рушить гори –
                й кида в море,
Й кохання плаче
в стисненій коморі,
І висота небес душі розпуку ловить:
Все – дух!!


Тарас воздвигнутий до сяйва Слова!! –
Сліпуче світло трисяйного Божества
Ще на підходах велича слова
Високими послами, Духа ловом.

Із моря хвиль Бог душу воздвига
На поклоніння слову – духу Сина:
У світлі і не стати ворогам
Слова Єдиного!!

В світлі – не бути
ворогам
Слова Єдиного!!!

29.04.2004


Рецензии