Розв яжи мене

Розв’яжи мене

1

Руді ош-Хеви
Й жовта пісня там
Де жовті леви
По очеретах!

Так би і вийти
Як з-за скла мета
З-над пиш-ш-я китиць —
Тільки висота...
А що нас небо
як сиріток пригорта?

Сказав Зануссі
Як діл вниз пойняв:
«Займусь Ісусовою»
Тільки не зайнявсь

2

Вмовляв як Яків
«Скажи на ім’я»
А Бог і плакав
Ще й стегно нам’яв

Досвіток ціливсь
«Вже скажи, хто Ти?»
А дух прощіливсь —
Той
і відпустив...

Руді ош-Хєви
Жовта пісня там
Де ходять леви
По очеретах

І то нас небо
як сиріток
огорта
Зарубка — цінність
Пісня на устах

24.01.2011


Рецензии