як зах д сонця хмарам дав м сця...

*   *   *

як захід сонця хмарам дав місця
малорухомо важить важить важить
і кожній хмарці якась доля прироста
 рожева біла фіолетно-пурпурова
ледь лине та і та

чому ж стоїть ота
прямо над зниклим сонцем

золота
1995


Рецензии