Нiчого не вийшло, нiчого уже i не вийде
І, значить, на кожну любов у житті – є свій час.
Комусь – призначається дощ, а комусь – тільки вітер.
Комусь залишаються пам'яті сльози в очах.
А я – усміхнуся, а я – не стиратиму сльози.
Стежиною сліз то любов перейшла в небуття.
Сльозу і любов повернутись ніхто не упросить.
Та, може, крізь сльози лиш краще побачиш життя.
Не вийшло нічого, уже і не вийде нічого.
І не озирайся на тіні минулих надій.
А на роздоріжжі нові почалися дороги.
І треба іти – лиш дороги призводять до мрій...
Свидетельство о публикации №117061700536
Обнимаю нежно,
я
Вотта Кая 20.06.2017 23:09 Заявить о нарушении
Миклош Форма 21.06.2017 07:04 Заявить о нарушении
Вотта Кая 21.06.2017 11:13 Заявить о нарушении