ЧОМУ Я НЕ Н Ч?

Зоряна ніч,
Їй не треба прикрас
І для життя їй не треба палац.
Боже!  Чому ж я не нїч, а людина?
Чи може я - ніч?
Тількі щось наробила?
І саме тому в мене стільки бажань?
Та від відчуття чиєїсь болі, страждань.
Чому в мене стільки завжди запитань?
Тому що я - ніч?
Що ж ця ніч наробила?


Рецензии
сообщения твои вижу.
я норм.пока ещщё
не помер.ты как?
где ты?

Рассказ   27.03.2023 19:08     Заявить о нарушении