Я пам, ятаю день i час. Романс без суму
Я пам'ятаю день і час,
Коли тебе побачив вперше.
І думав я, що доля нас,
І вірив я, що доля нас
Для щастя вибрала нарешті.
Було щасливих днів тепло,
Було щасливих днів тепло,
Години щастя і хвилини.
Життя любов'ю розцвіло,
Життя любов'ю розцвіло,
Як мрія кожної людини.
Ти не примарилась мені.
Ти не примарилась мені.
Пісні любов повернуть знову.
Бо залишаються пісні,
Бо залишаються пісні,
Як теплі спогади любові...
Нехай сказала доля «ні»,
Нехай сказала доля «ні»,
Я не забуду чорні брови...
І залишаються пісні,
Пісні залишились мені,
Як вічні спогади любові.
І ти залишила пісні,
Пісні залишила мені,
Як спогад щастя і любові...
Свидетельство о публикации №117061700275