У кожних двох закоханих е гра

У кожних двох закоханих є гра.
Своя маленька гра, від всіх відмінна.
Як правило – усміхнена, невинна.
Як правило – на радість, для добра.

Це можуть бути ранішні слова.
Це можуть бути і слова вечірні.
Це може бути поцілунок мирний.
Чи той, з яким зникає голова.

Це може бути дотик крадькома –
До ніжки, ручки, до плеча, до скроні.
Це може бути шепіт у долоні
Словами, що на світі їх нема.

Я й сам люблю цю гру... Я й сам – гравець...
Я не простий гравець. Я – переможець.
Я часом так в цю гру загратись можу,
Що й янголи сміються... Я – знавець.

І щиро дуже боляче мені,
Коли я відчуваю, знаю, бачу,
Що гра – є злою, що людина плаче.
І просить: припини, не треба, ні...

І, сльози відчуваючи чужі,
За гру свою боятись починаю.
Усяка гра – це грань тонка, я знаю,
На чорно-білих клавішах душі...


Рецензии
http://www.stihi.ru/2017/09/29/2563
"Я й сам люблю цю гру... Я й сам – гравець...
Я не простий гравець. Я – переможець.
Я часом так в цю гру загратись можу,
Що й янголи сміються... Я – знавець."

Нина Самогова   31.01.2018 21:00     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.